Despre Skirtbike

SkirtBike™ este o plimbare cu bicicleta si un eveniment prietenos, distractiv si colorat, unde fusta si rochita sunt articolele vestimentare preferate.

Poti sa-ti dai seama de cat este de prietenos cu biciclistii un oras dupa numarul de fete pe care le vezi mergand cu bicicleta. Intr-un oras in care in general ciclismul nu este prea placut, SkirtBike Galati isi propune sa sarbatoreasca independenta si libertatea pe care bicicleta o poate oferi tuturor femeilor si sa le incurajeze pe cele care inca nu au descoperit-o.

Desi credem ca nimeni nu ar trebui sa fie intimidat de garderoba lor, ciclismul in fusta ridica unele preocupari legitime. Daca mergi cu bicicleta dar trebuie/ vrei sa fii eleganta, poți sa te resemnezi si sa porti pantaloni mereu, insa ciclismul in fusta si rochie este de fapt destul de simplu daca iti iei doar cateva masuri de precautie.
Lungimea este marea problema atunci cand alegeti fuste si rochii pe care le puteti purta pe bicicleta. Cea mai mare preocupare aici insa este siguranta, nu modestia, iar siguranta devine o problema cu fuste prea lungi sau prea pline. In mod ideal, lungimea trebuie sa fie pana la genunchi sau mai scurta – desi in cazul in care fusta este subtire și flexibila, o lungime medie poate fi folosita de asemenea. Fustele sau rochiile lungi isi vor gasi usor drumul in rotile sau pedalele tale, de aceea, daca sunteti hotarata sa purtati o fusta lunga, va sugeram sa o legati intr-un nod in timp ce calatoriti pentru a o proteja si a nu va pune in pericol.

       

Organizator

 

Sponsori

 

apan_logo

 

saltempo_logo

 

winmarkt_logo

 

Parteneri

 

shoppingCity_logo

 

bvau_logo

 

dailymotion_logo

 

new_edge_logo

 

tacos_and_burgers_logo

 

passiflora_logo