Ne vedem Duminica !

Cea mai vesela si colorata plimbare cu bicicleta revine, de data aceasta „impodobita” marinareste, incadrandu-se, spunem noi, perfect in peisajul local inconjurat de ape si de ce nu, specificul istoric Galatean. Doamne si domnisoare pedaland agale si imprastiind gratie si feminitate in urma rochitelor si fustitelor vor confirma, pentru a doua oara in Galati, ca poti fi eleganta si pe bicicleta, si ca se poate folosi acest minunat mijloc de transport pe distante scurte prin oras, in orice situatie. Mersul pe bicicleta, indiferent ca e vorba de simpla plimbare cu bicicleta in copilarie, competitii sportive sau „defilare” pe o bicicleta imbracata in flori si ghirlande, ofera la baza lui aceeasi pasiune si stare de bine tuturor. In spatele acestei plimbari cochete stau cei mai veseli oameni de bine, sponsorii si partenerii nostri, care isi doresc printre altele sa arate alaturi de noi ca bicicleta poate sa ofere tuturor femeilor libertate si independenta, dorind sa indrume si alti oameni sa descopere mersul pe bicicleta si miscarea in general.
Mereu plini de energie cand e vorba de miscare, Elite Gym vor fi la start sa se asigure ca sangele va fi pus in miscare si zambetele sunt in siguranta la purtatoare. Cu unul din motivele fericirii de pe vremuri (ale unora cel putin), binecunoscuta bicicleta Pegas, ne vom reintalni duminica pentru ca ea va conduce coloana, iar la sfarsitul evenimentului va fi oferita ca „premiul cel mare” la tombola de catre Pegas Romania. Tot dupa plimbare, Aqua Carpatica va va ajuta sa la capitolul hidratare, lucru important intr-o zi calduroasa, iar Yves Rocher va va completa frumusetea si feminitatea cu produsele lor cosmetice. Sustinatori ai proiectul Skirtbike la nivel national, Loncolor vor fi si ei acolo sa ajute la promovarea uneia din cele mai frumoase activitati fizice, si tocmai pentru ca intotdeauna mai e nevoie de (inca) un moment de rasfat, Nomasvello va oferi cadoul ideal pentru o astfel de experienta.
Alaturi de noi la fiecare eveniment Bike Works, prietenii de la Daily Pub vor completa seria de surprize pe care v-am pregatit-o cu premii pentru tombola. In pachetul de inscriere garnisit frumos veti gasi printre altele, produse oferite de Carrefour Galati si cereale fitness de la Nestle, care iti vor da un plus de energie pe tot parcursul zilei, iar esarfele oferite de Winmarkt sigur vor atrage atentia prin simplul fapt ca dau un plus de eleganta si stil fiecarei tinute.
Si… am ajuns cu descrierea la ceea ce are sa impodobeasca fiecare bicicleta… ce-ar fi lumea fara flori? Floraria Passiflora ne va „inflori” evenimentul si va oferi tuturor participantelor surprize colorate si parfumate. „Mai curand , prefer sa am trandafiri pe masa , decat diamante la gat” ar fi cuvintele Emmei Goldman, iar cei de la Cutia cu Trandafiri sigur va vor face sa ii dati dreptate. Biblioteca „V.A. Urechia” vine de asemenea la Skirtbike, nu pe bicicleta, ci cu „roaba de cultura” – vor aduce carti una si una pentru cele mai norocoase participante.
Dintre partenerii media ii recunoasteti pe cei de la radio ProFM si revista Explore, ei ne-au facut sa fim auziti sau cititi, iar cei care ne-au facut vazuti in fata galatenilor sunt cei de la Shopping City care ne-au gazduit „vedeta” Skirtbike. Primaria Galati sustine si ea evenimentul si ne ajuta sa va pregatim o plimbare pe bicicleta in siguranta, iar pentru ca evenimentul uneste femeile pe mai multe planuri, va exista o urna in vederea strangerii de fonduri pentru sprijinirea femeilor abuzate ca urmare a violentei domestice ce va merge catre sprijinirea proiectelor realizate de „Fundatia Familia”.
Vom incheia ziua „en fanfare”, maestrul Florin Chiriac and the Hippie Band ne vor (in)canta intr-un concert live, mai pe-apus de soare, iar pe fundalul artezienei din Gradina Publica, Phoenix Dance Studio va pune in scena momentul dansant al evenimentului.
Asadar, doamnelor si domnisoarelor, va asteptam in pasi de dans la Papadie, cu bicicleta dichisita si cu tinuta in stilul „mariner” la o noua editie colorata de SkirtBike Galati sub semnatura BikeWorks.

Sus ancora! .. pardon, sus cricul!

       

Organizator

 

Sponsori

 

apan_logo

 

saltempo_logo

 

winmarkt_logo

 

Parteneri

 

shoppingCity_logo

 

bvau_logo

 

dailymotion_logo

 

new_edge_logo

 

tacos_and_burgers_logo

 

passiflora_logo