Implică-te

Credem în voluntariatul asumat, voluntariatul în care facem proiecte faine pentru ca credem in ele si le dorim finalizate, nu pentru ca “am nevoie de diploma”. Să fii voluntar Bike Works înseamna în primul rând un pact cu tine, o dezvoltare personala pe alte planuri decat cele cu care esti obisnuit, cu munca bine facuta şi cu satisfacţiile pe care aceasta le aduce, si de prieteniile si legaturile facute in timpul acestuia. Tratat cu seriozitate, voluntariatul poate conta cu adevarat ca experiență (de muncă, de viaţă) în orice întreprinzi, îţi va aduce noi prieteni şi chiar noi oportunităţi.
Distracţia are şi ea rolul ei, fie ea în timpul acţiunii (evident, atât timp cât nu perturbă activitatea) cât mai ales după, cu colegii şi bucuria lucrului bine facut. Obişnuim să ne distrăm, e normal si binefacator, iar dacă vrei să vezi cum o facem, vino cu noi!

Încercăm să implementăm un sistem de management al proiectelor şi al voluntarilor, care ne permite să oferim (la cerere) în loc de binecunoscutele diplome de participare la anume proiecte, a unui Certificat cumulativ, în care vor fi trecute:
– proiectele la care a participat voluntarul;
– ce anume a făcut voluntarul în cadrul fiecarui proiect la care a participat;
– câte ore de lucru propriu-zis a efectuat;
– ce anume a deprins în urma voluntariatului (ce l-a învățat voluntariatul);

Dacă vă sună bine şi doriţi măcar să încercaţi voluntariatul în cadrul Bike Works, deveniţi Membru Simpatizant (nu vă costă nimic!) completând formularul de mai jos, şi veţi fi ţinut la curent cu toate activităţile noastre în care vă puteți implica.

Puteţi contribui esențial la administrarea asociației si proiectele Bike Works făcând donaţii în contul nostru. Orice sumă, oricât de mică, este binevenită și ajută mult la acoperirea cheltuielilor noastre de funcționare.

IBAN: RO51 RNCB 0144 1378 7868 0001
BCRFiliala Galaţi

Asociaţia Bike Works
CIF: 32363012

Vă mulțumim!

Suntem constienti de interesele specifice si de preocuparea companiei dumneavoastra de a dezvolta strategii de responsabilitate sociala cât mai reprezentative pentru domeniul în care activati. Din acest motiv ne oferim sprijinul, sa dezvoltam împreuna proiecte de responsabilitate corporativa cât mai aplicate la zona în care va desfasurati activitatea.
Fie ca alegeti sa deveniti partenerii nostri pentru un proiect propus de noi, fie ca vom gândi un proiect original, impactul pe care îl are actiunea dumneavoastra este multiplu:
– veti contribui la protejarea mediului si dezvoltarea sustenabila a comunitatii locale;
– veti consolida notorietatea brandului;
– veti responsabiliza angajatii companiei;
– veti spori încrederea în companie a stakeholder-ilor, în special, si a publicului larg, în general;
– veti dovedi partenerilor ca sunteti un factor de schimbare în bine, responsabil, curajos si creativ.

De ce sponsor Bike Works?
Cel mai important motiv pentru a deveni partener Bike Works este câstigarea statutului de membru în comunitatea nobila a celor care semneaza pentru binele naturii si al oamenilor, în general, si pentru cel al miscarii si bicicletei în special.
Prin asocierea cu o organizatie non-guvernamentala vizibila, apreciata si activa, partenerul nostru îsi va spori notorietatea, iar beneficiile pe care le au comunitatile umane de pe urma acestui parteneriat, se pot adauga la plus-valorea companiei dumneavoastra.

     Ce fel de partener?
Sponsor principal: contribuiti la sustinerea activitatii noastre, în general, de la hosting, la hartia pentru la benzina consumata
Sponsor de proiect: Macin Mountain Fun, Juniorii Pedaleaza, turele de cicloturism, etc.
Partener permanent: contribuiti la realizarea proiectelor noastre prin reduceri substantiale la resursele, serviciile sau materialele pe care le folosim in realizarea lor.

     Cadrul legal al sponsorizarii
Sunteti o companie preocupata de oameni si de soarta mediului inconjurator si impartasiti dorinta Bike Works de a îmbunatati starea de sanatate a oamenilor prin miscare? Proiectele din portofoliul nostru cauta sustinatori, convinsi fiind ca asumarea responsabilitatii sociale nu este doar o caracteristica a perioadelor de crestere economica.

Valorificati sansa de a deveni sponsor al proiectelor noastre conform prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea! În fiecare an, pâna la 31 decembrie  puteti redirectiona 20% din impozitul pe profitul corespunzator anului financiar în curs. Potrivit legii, se scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli îndeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Un numar de companii s-au implicat deja în activitatile Asociatiei Bike Works, pentru companiile care doresc sa se implice pe viitor putem gasi solutia cea mai buna de colaborare, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati!

Donează 3,5% din impozitul pe venit pentru Bike Works, în doi pași:

1. Descarcă şi completează cu datele personale cererea 230 (ghid de completare) dacă ai venituri doar din salarii, sau declaraţia 200 dacă ai venituri din alte surse (din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente). Aici ai un ghid de completare pentru declaraţia 200.
Restul l-am completat noi!

2. Îl trimiţi la Administraţia Financiară de care aparţii:
– prin noi, ni-l dai nouă şi avem noi grijă să ajungă unde trebuie;
– prin poştă, cu scrisoare recomandată;
– îl depui direct la registratura administraţiei financiare.

Important:
Administraţia Financiară de care aparţii este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin).
Termenul limită până la care pot fi depuse formularul şi fişa fiscală la Administraţia Financiară de care aparţii este 25 mai a anului curent pentru anul viitor.

Pentru cei care au deja un formular, care nu este completat cu datele Bike Works, găsiţi mai jos datele noastre de identificare fiscală:
Denumire entitate nonprofit – Asociaţia Bike Works
Cod unic de înregistrare fiscală al entităţii nonprofit – 32363012
Cont bancar (IBAN) al entităţii nonprofit – RO51 RNCB 0144 1378 7868 0001

Ce pot face 3,5% pentru Bike Works?
Cu banii obţinuţi din redirecţionarea impozitului de 3,5% vom susţine activitatea de zi cu zi ale Asociaţiei şi proiectele de pe agenda noastră.
Vă vom ţine la curent cu cheltuielile la care au fost folosiţi banii stranşi din doarea a 3,5%!

       

Sponsori principali BW

 

 

new_edge_logo

 

daily

 

apan_logo

 

Facebook

 

Contactati Bike Works

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Stiri recente

 
Oprim temporar înscrierile, astăzi 11 aprilie 2024, și le reluam mâine dimineața, 12 aprilie 2024, pentru că revizuim lista de participanți. În această seară, cu părere de rău, va trebui să-i ștergem pe toți cei care s-au înscris, dar nu au achitat taxa sau nu o achită pe parcursul acestei zile până la ora 19.00.