Flori, fete si… SkirtBike

Cea de-a patra editie SkirtBike Galati va îmbina pasiunea noastra pentru bicicleala cu cel mai simplu, elegant si feminin accesoriu: florile.

Evenimentul SkirtBike – început la Bucuresti în urma cu 9 ani – s-a extins treptat în toate colturile tarii, la Bacau, Miercurea Ciuc, Cluj, Hunedoara, Suceava, Botosani, Arad, Deva, Constanta, Baia Mare, iar alte orase se pregatesc la rândul lor sa demareze pe plan local acest proiect.
În Galati, SkirtBike-ul a fost organizat pentru prima data în 2016 de catre subsemnatii – asociatia BikeWorks. Dupa cum era de asteptat, evenimentul a adunat peste 100 de participante înca de la prima editie, iar numarul de participante a crescut semnificativ de la o editie la alta. Iar anul acesta BikeWorks pregateste cea de-a IV-a editie la care ne asteptam la si mai multe participante pe doua roti!
SkirtBike Galati va fi organizat anul acesta pe 28 iulie, începând cu ora 18:00. Întâlnirea biciclistelor va avea loc in Gradina Publica, urmând ca grupul de doamne si domnisoare sa parcurga un traseu de aproximativ 9,5 km pe ruta str.Domneasca – str.Garii – str. Nicolae Balcescu – str.Brailei – Regiment 11 Siret – str.Brailei – str. Domneasca – Gradina Publica. Pe întregul traseul se va merge doar pe prima banda a strazilor parcurse, în ritm usor, de plimbare. Coloana va fi deschisa, flancata si închisa de membrii BikeWorks.
Evenimentul SkirtBike Galati promoveaza mersul pe bicicleta într-un stil lejer si colorat, unde rochitele si fustele sunt articolele vestimentare preferate. Asadar, va invitam sa va cautati cele mai frumoase vestimentatii si accesorii în ton cu tema de anul acesta, Floral Fun, sa va dichisiti bicicletele, sa dati de veste colegelor si prietenelor si sa ne dam intalnire pe 28 iulie pentru o editie inflorata si colorata SkirtBike Galati.
Participantele înscrise la SkirtBike vor primi cadouri din partea sponsorilor: Aqua Carpatica, Yves Rocher, Winmarkt. De asemenea, la finalul plimbarii vom pregati si binecunoscuta tombola cu premii care va avea ca premiu principal o bicicleta Pegas dar si multe alte cadouri oferite de Biblioteca VA Urechia, Apan Cars, Passiflora, TimeBike si alti sponsori. Seara se va încheia tot în Gradina Publica pe ritmurile unui concert live sustinut de Florin Chiriac and the Hippie Band.
Pentru participarea la SkirtBike Galati este necesara completarea formularului online. Vârsta minima legala de circulatie pe drumurile publice este de 14 ani, aceasta fiind si vârsta minima de participare la SkirtBike Galati.
Ne vedem pe 28 iulie la 18.00 in Gradina Publica!

       

Sponsori principali BW

 

 

 

 

Facebook

 

Contactati Bike Works

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Stiri recente

 
  Atenție! Nu vor exista înscrieri la fața locului! Doar astăzi și mâine mai puteți să vă înscrieți la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) pentru cursele dedicate adulților, la copii fiind ocupate deja toate locurile.
  STOP înscrierilor la cursa copiilor pentru Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022)! Nu uitați sa achitați taxa de participare până pe 20 mai.   P.S. Nu se fac înscrieri la fața locului!
  Pe 20 mai vom spune STOP înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022). Prin urmare, este important să vă înscrieți până atunci și să achitați taxa cel târziu până pe 21 mai. Ulterior, dacă nu ați achitat, vom fi nevoiți să vă ștergem din listă, ceea ce nu ne dorim. Vă
Taxa de înscriere este de 30lei, iar pentru înscrierea la evenimentul din 7 Mai 2022, aveți de urmat trei pași simpli: ATENTIE!!! Categoria pentru fiecare participante se calculează prin scăderea din ANUL 2022, anul nașterii copilului. Astfel un copil născut în luna August 2016 va fi incadrat la categoria de 6-8 ani. (2022-2016=6). NU SE
  Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) Bun găsit! Știm că vă doriți să ne revedem cât mai curând în Munții Dobrogei pentru clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată chiar cu un semimaraton) ce vin la pachet cu super distracție și multe surprize. Pentru că în

Facebook

 

Contactati echipa SkirtBike Galati