Updated Hastag: sa nu spui ca nu ti-am zis

Nu mai e mult si vine si evenimentul nostru al’ mare si drag, iar cu cat se apropie, cu atat avem mai multe de facut (la naiba!). Printre alte sarcini, subsemnatul a fost somat sa va tina “la corent” cu ce se mai intampla: noutati, barfa, spoilere (nu de la GOT ca ala s-o gatat 😀 ), etc.
Deci, sa purcedem.

Au fost ceva vorbe si discutii dupa ultima editie MMF cum ca e-bike in sus, wati in jos, astfel ca deoarece si pentru ca anul asta sunt si niscaiva premii la categorie, s-o montat si un mic regulament, musai extras de prin regulamentele UCI. Poate fi consultat online, noul punct 4 al regulamentului competitiei, si va spunem de pe acum ca se va si pune in aplicare! Perchezitii, caini lup, mascati, alea alea.
Ca sa n-aiba timp sa ascunda baterii de rezerva prin colanti, i-am bagat si in fata, cu primul start la tura lunga, sa-i avem in fata ochilor tot timpul! Asa ca e-bikeri si e-bikerite, vedeti cum faceti sa va reincarcati pe coborari, pentru ca urcarile or sa va pupe bateria! 😉

Apropos de urcari, pe prima urcare o sa aveti cu totii o surpriza, daca n-o sa va placa veniti dupa concurs la cortul de organizare sa ne dati o bere, probabil avem nevoie daca venim cu asa idei nasoale. Nu va ingrijorati, nu va lasam fara ventile!

Daca sunteti prea rapizi si terminati cursa prea repede, puteti face un drive-test cu masinile Apan Cars, evident NU in parcul national sau pe traseele de concurs, mai ales ca in weekendul evenimentului e post si nu avem voie sa jucam Carmageddon. Cei interesati mergeti si cautati pe cineva cere e posibil sa stie ceva despre asta, la cortul BikeWorks, daca nu-l gasiti, dam noi berea de data asta 😉

Tot pentru comfortul vostru, pentru ca stim ca in afara celor ce se inscriu pe ultima suta (the rich bastards) v-am luat toti banii cu taxa de inscriere, ca sa nu inghetati in cort vom face si Vineri seara foc de tabara, sa mergeti la nani incalziti si cantati de omu’ din Sarmisegetusa.

Sa nu uit sa va zic de solutia anti-pana, salvatoare cand vine vorba de tepii “aia mici si nesuferiti”. Puteti de exemplu sa folositi fara probleme Fakir, mai ales ca pe meleagurile astea a fost testata inainte de productia in masa. Nu ne credeti?! Vorbiti cu omu’ care cunoaste toate babele din Dobrogea de Nord, si coltii lor – mister Ionascu Marius aka Maus.

Weekendul acesta se face tura de recunoastere a traseului, astfel ca daca domniile voastre doriti, puteti vedea/ simti dinainte ce va asteapta in cursa, pe indelete insa. Organizarea se face pe facebook, urmariti pagina Macin Mountain Fun pentru detalii.

As mai spune ceva barfe, insa tot ce mai trebuie sa stiti (pentru moment) e ca iubim cat de repede se usuca traseul cand ploua.
Hastag: ne vedem curand!

Update:
Din ciclul “ca sa nu fie complicat” cand poate sa fie simplu, pentru a scadea coada de la corturile de organizare la ridicarea pachetelor in ziua cursei, deschidem cateva evenimente de “imparteala” de pachete de concurs (pentru vii), dupa urmatorul program:
Miercuri & Joi (5-6 iunie) intre orele 19.00- 20.30
in Galati/ Magazin Winmarkt/ Et.3 – la Elite Gym
Vineri (7 iunie) intre orele 19.00- 21.00
in zona de Start/ Finish, la cortul Bike Works

End of.

       

Sponsori principali BW

 

 

 

 

Facebook

 

Contactati Bike Works

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Stiri recente

 
  Atenție! Nu vor exista înscrieri la fața locului! Doar astăzi și mâine mai puteți să vă înscrieți la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) pentru cursele dedicate adulților, la copii fiind ocupate deja toate locurile.
  STOP înscrierilor la cursa copiilor pentru Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022)! Nu uitați sa achitați taxa de participare până pe 20 mai.   P.S. Nu se fac înscrieri la fața locului!
  Pe 20 mai vom spune STOP înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022). Prin urmare, este important să vă înscrieți până atunci și să achitați taxa cel târziu până pe 21 mai. Ulterior, dacă nu ați achitat, vom fi nevoiți să vă ștergem din listă, ceea ce nu ne dorim. Vă
Taxa de înscriere este de 30lei, iar pentru înscrierea la evenimentul din 7 Mai 2022, aveți de urmat trei pași simpli: ATENTIE!!! Categoria pentru fiecare participante se calculează prin scăderea din ANUL 2022, anul nașterii copilului. Astfel un copil născut în luna August 2016 va fi incadrat la categoria de 6-8 ani. (2022-2016=6). NU SE
  Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) Bun găsit! Știm că vă doriți să ne revedem cât mai curând în Munții Dobrogei pentru clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată chiar cu un semimaraton) ce vin la pachet cu super distracție și multe surprize. Pentru că în

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
  Atenție! Nu vor exista înscrieri la fața locului! Doar astăzi și mâine mai puteți să vă înscrieți la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) pentru cursele dedicate adulților, la copii fiind ocupate deja toate locurile.