Macin Mountain Fun 2019

Vestile bune circula repede! Oficial, am deschis inscrierile la cea de-a cincea editie in formula de eveniment Macin Mountain Fun!

Anuntam un weekend de distractie, asa cum v-am obisnuit de-a lungul timpului, în perioada 7-9 iunie 2019, in aceeasi locatie de incalzit sufletul a Muntilor Macin. Si pentru ca ne place sa ne incumetam la orice implica putina distractie si transpiratie, vom pregati pentru voi trasee, voie buna si distractie, intre aceleasi pietre vechi unde daca nu v-ati indragostit pana acum, cu siguranta ca o veti face si voi. Asadar, daca nu premiile mari sau faima te indeamna sa te inscrii la concursuri, fa-o pentru vinul zonei si mancarea delicioasa, concertele si distractia ce se va prelungi la foc de tabara pana in noapte, iar nu in ultimul rand, pentru socializarea cu oamenii frumosi din comunitatile de biciclisti si de alergare.

Ca si in anii anteriori, editia aceasta de Macin XC (concurs MTB pentru adulti) va putin diferita:
– Traseul lung ce contine elemente tehnice de dificultate ridicata, destinat celor cu experienta
– Tot la traseul lung se va incadra si categoria E-bike (edit).
– Concursul pentru copii “Junior Hercinic MTB” organizat in parteneriat cu prietenii nostri de la Asociatia Beetle Bike devine etapa in Cupa Nationala a Romaniei.
 
Pretul pachetelor de inscriere:
 
Macin XC si Macin Cross:
– 70 lei – “Early bird” – pentru concurentii inscrisi si pana pe 31 Martie
– 85 lei – “Normal fun” – pentru concurentii inscrisi intre 1 si 30 Aprilie
– 100 lei – “Rich bastard” – pentru concurentii inscrisi intre 1 si 31 Mai
 
La Junior Hercinic MTB:
– 35 lei – “beetle fun” – pentru concurentii inscrisi si pana pe 31 Martie
– 50 lei – “late turtle” – pentru concurentii inscrisi intre 1 si 30 Aprilie
– 60 lei – “lazy bunny” – pentru concurentii inscrisi intre 1 si 31 Mai

Mai stai pe ganduri?

       

Sponsori principali BW

 

 

 

 

Facebook

 

Contactati Bike Works

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Stiri recente

 
  Atenție! Nu vor exista înscrieri la fața locului! Doar astăzi și mâine mai puteți să vă înscrieți la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) pentru cursele dedicate adulților, la copii fiind ocupate deja toate locurile.
  STOP înscrierilor la cursa copiilor pentru Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022)! Nu uitați sa achitați taxa de participare până pe 20 mai.   P.S. Nu se fac înscrieri la fața locului!
  Pe 20 mai vom spune STOP înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022). Prin urmare, este important să vă înscrieți până atunci și să achitați taxa cel târziu până pe 21 mai. Ulterior, dacă nu ați achitat, vom fi nevoiți să vă ștergem din listă, ceea ce nu ne dorim. Vă
Taxa de înscriere este de 30lei, iar pentru înscrierea la evenimentul din 7 Mai 2022, aveți de urmat trei pași simpli: ATENTIE!!! Categoria pentru fiecare participante se calculează prin scăderea din ANUL 2022, anul nașterii copilului. Astfel un copil născut în luna August 2016 va fi incadrat la categoria de 6-8 ani. (2022-2016=6). NU SE
  Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) Bun găsit! Știm că vă doriți să ne revedem cât mai curând în Munții Dobrogei pentru clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată chiar cu un semimaraton) ce vin la pachet cu super distracție și multe surprize. Pentru că în

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
  Atenție! Nu vor exista înscrieri la fața locului! Doar astăzi și mâine mai puteți să vă înscrieți la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) pentru cursele dedicate adulților, la copii fiind ocupate deja toate locurile.