Retro chic pe bicicleta

Ne întâlnim pe 5 august în ţinute retro!

Cea de-a treia ediţie a SkirtBike Galaţi va îmbina pasiunea pentru pedalat cu călătoria în timp şi, mai mult decât atât, cu scopul principal al evenimentului nostru: promovarea ciclismului și în rândul reprezentantelor sexului frumos.
Evenimentul SkirtBike – început la Bucureşti în urmă cu 9 ani – s-a extins treptat în toate colţurile ţării, la Bacău, Miercurea Ciuc, Cluj, Hunedoara, Suceava, Botoşani, Arad, Deva, Constanţa, Baia Mare, iar alte oraşe se pregătesc la rândul lor să demareze pe plan local acest proiect.
În Galaţi, SkirtBike-ul a fost organizat pentru prima dată în 2016 de către subsemnaţii – asociaţia BikeWorks. După cum era de aşteptat, evenimentul a adunat peste 100 de participante încă de la prima ediţie, iar în 2017 numărul participantelor s-a dublat, depăşind cele două sute de numere pregătite pentru start. Iar anul acesta BikeWorks pregăteşte cea de-a III-a ediţie la care ne aşteptăm la şi mai multe participante pe două roţi!
SkirtBike-ul cu numărul norocos trei va fi organizat pe 5 August, începând cu ora 17:00. Întâlnirea biciclistelor va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, urmând ca grupul de doamne şi domnişoare să parcurgă un traseu de aproximativ 7 km pe ruta Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică. Pe întregul traseul se va merge doar pe prima bandă a străzilor parcurse, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii BikeWorks.
Evenimentul SkirtBike Galati promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele şi fustele sunt articolele vestimentare preferate. În concordanță cu călătoria în timp, ne dorim să aducem anii ‘50 și ‘60 înapoi în contemporan, pe biciclete. Doamnele şi domnişoarele sunt deci invitate să îşi caute cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Retro Chic inspirată de tendința anilor 1950-1960, perioadă în care mersul pe bicicletă a cunoscut o popularitate remarcabilă și în rândul femeilor.
Participantele înscrise la SkirtBike vor primi cadouri din partea sponsorilor: Aqua Carpatica, Yves Rocher, EliteGym şi Senzate. De asemenea, la finalul plimbării vom pregăti şi binecunoscuta tombolă cu premii care va avea ca premiu principal o bicicletă Pegas dar şi multe alte cadouri oferite de Winmarkt, Apan Cars, Passiflora, Auchan şi alţi sponsori. Seara se va încheia tot în Grădina Publică pe ritmurile unui concert live susţinut de Florin Chiriac and the Hippie Band.
La fel ca şi anul trecut, evenimentul SkirtBike are şi o latură filantropică. La finish vom pregăti o urnă de donaţii pentru femeile abuzate şi copiii defavorizaţi din cadrul Fundaţiei Familia. Banii strânşi din donaţii vor fi redirecţionaţi integral către această fundaţie.
Pentru participarea la SkirtBike Galaţi este necesară completarea formularului disponibil online. Vârsta minimă legală de circulaţie pe drumurile publice este de 14 ani, aceasta fiind şi vârsta minimă de participare la SkirtBike Galaţi.
Ne vedem pe 5 august la start, dar şi la finish-ul cu multe surprize!

       

Sponsori principali BW

 

 

 

 

Facebook

 

Contactati Bike Works

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Stiri recente

 
  Atenție! Nu vor exista înscrieri la fața locului! Doar astăzi și mâine mai puteți să vă înscrieți la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) pentru cursele dedicate adulților, la copii fiind ocupate deja toate locurile.
  STOP înscrierilor la cursa copiilor pentru Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022)! Nu uitați sa achitați taxa de participare până pe 20 mai.   P.S. Nu se fac înscrieri la fața locului!
  Pe 20 mai vom spune STOP înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022). Prin urmare, este important să vă înscrieți până atunci și să achitați taxa cel târziu până pe 21 mai. Ulterior, dacă nu ați achitat, vom fi nevoiți să vă ștergem din listă, ceea ce nu ne dorim. Vă
Taxa de înscriere este de 30lei, iar pentru înscrierea la evenimentul din 7 Mai 2022, aveți de urmat trei pași simpli: ATENTIE!!! Categoria pentru fiecare participante se calculează prin scăderea din ANUL 2022, anul nașterii copilului. Astfel un copil născut în luna August 2016 va fi incadrat la categoria de 6-8 ani. (2022-2016=6). NU SE
  Macin Mountain Fun – Greci (3-5 iunie 2022) Bun găsit! Știm că vă doriți să ne revedem cât mai curând în Munții Dobrogei pentru clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată chiar cu un semimaraton) ce vin la pachet cu super distracție și multe surprize. Pentru că în

Facebook

 

Contactati echipa SkirtBike Galati