Editia a III-a, 5 August 2018

Cea de-a treia ediţie a SkirtBike Galaţi va îmbina pasiunea noastră înrăită pentru bicicleală cu călătoria în timp și, mai mult decât atât, cu scopul principal al evenimentului: promovarea ciclismului și în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Pe 5 August, la ora 17:00, întâlnirea biciclistelor va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor. Despre traseu vă putem spune că va măsura aproximativ 7 km, ruta parcursă fiind Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică. Ținem să menționăm că pe întregul traseu se va merge doar pe prima bandă a străzilor parcurse, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii Bike Works.

SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele și fustele sunt articolele vestimentare preferate. În concordanță cu călătoria în timp, ne dorim să aducem anii ‘50 și ‘60 înapoi în contemporan, pe biciclete. Deci vă invităm să vă căutaţi cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Retro Chic inspirată de tendința anilor 1950-1960, perioadă în care mersul pe bicicletă a cunoscut o popularitate remarcabilă și în rândul femeilor.

Pentru participarea la SkirtBike Galaţi vă rugăm să completaţi formularul de înscriere.

Ah, să mai menționăm că la finalul plimbării vă așteaptă binecunoscuta tombolă cu premii, dar și multe, multe alte surprize?? Le vom dezvălui pe toate pe parcurs, ca să vă convingem – dacă mai este nevoie – să vă înscrieţi la eveniment.

Vârsta minimă de participare este 14 ani iar zâmbetul şi voia bună sunt obligatorii.

Stay tuned, ladies!

       

Facebook

 

Contactati echipa SkirtBike Galati