ATENTIE, se lucreaza!

Macin Mountain Fun featuring Macin XC, Macin Cross si Junior Hercinic MTB va aduce hitul verii, “Sa nu zici ca nu stiai”, iar daca stiti versuri din melodie va rugam totusi sa le fredonati cu noi pentru ca va vor ajuta sa treceti cu bine de semnele de intrebare in ce priveste weekendul care vine.

Pentru a scapa de coada de la fata locului dinainte de cursa, sunteti invitati (care cum puteti) sa veniti sa ridicati kitul de inscriere – cu actul de identitate, declaratia de responsabilitate (si formularul pentru minori daca e cazul) – la centrul comercial Winmarkt Galați, etajul 3 în fata/lobby-ul Elite Gym, miercuri și joi între orele 18.00 – 20.00

Programul cultural-sportiv de weekend este dupa cum urmeaza:

Sâmbăta dimineață, la proba sportiva:
Pentru cei care nu au reusit sa ridice kitul, avem “encore”, ridicarea kit-urilor de inscriere putand fi facuta doar intre orele 8.00 si 10.00 Daca doriti sa treceti cu bacul la Galati sau Braila, luati in considerare sa plecati cu o ora mai devreme decat credeti, pentru ca “distractia” cu bacul sa nu va coste startul. Celor care vin dinspre Bucuresti si tarile de jos, va recomandam cu caldura podul “Giurgeni – Vadu’ Oii” (detalii aici)

Start Elite – 10.40
Start E-bike – 10.50
Start Amatori – 11.00
Start Cross – 11.30

Starturile pot intarzia timp nedefinit, totul va depinde daca sunt cameramanii pregatiti in posturi si de cat ulei a ramas inca pe majorete si pe backing vocals.
Da, din pacate toate orele sunt AM nu PM, doar premierea fiind la ora 15.00

Seara trecem pe cultural, ne adunam la un program de dans susținut de trupa liceului din Măcin, un concert Omul din Sarmisegetusa (live, da?!) si bineinteles lumina sfanta a focului de tabăra ce va arde ritualic toate faradelegile nestiute din cursa.

Duminică dimineață
Dupa efortulrile depuse din ziua/ seara anterioara, ne trezim cu gandul ca e timpul ca si copiii sa mai miste putin, ca prea au dormit linistiti in cort, unde ca niste parinti buni ce suntem i-am culcat de la ora 20.00. Programul propriu-zis de lucru cu publicul pentru ridicarea pachetelor copiilor incepe astfel ceva mai tarziu (cu placere!), la ora 9.00, si se incheie la 10.30

Start JHMTB – 11.00 
Premierea JHMTB – 13.30

HINT: Nu ratati mancarea de dupa cursa celor mici, o sa va para rau! E singurul motiv pentru care ne mai raman inca voluntari dupa prima zi de organizare! 😀

Despre traseele de concurs…
Exista câțiva copaci căzuți in zona de creasta, dar care sunt insa semnalizati si au variante ocolitoare, solicitand doar atentia dumneavoastra sporita. Va rugam sa-i lasati unde ii gasiti, la fel ca si pietrele si bolovanii din drum fac parte dintr-o strategie secreta realizata de noi in colaborare cu parcul national pentru a va obliga sa invatati MTB!
In rest traseele sunt uscate si bune de fuga (dupa gamba), iar daca va ganditi cumva “ploaie, noroi”, va invitam sa recititi articolul de anul trecut si eventual sa priviti pozele MMF 2017
Toti participantii sunt rugati sa parcurga cu atentie si in limita abilitatilor tehnice in special partile de traseu cu pietris mare/ roci instabile, nici un premiu nu merita un sezon de distractie distrus!

Concurenții care vor ajunge în punct de control (km 11) mai târziu de timpul limita – ora 13.30 –  li se vor da numerele jos (DNF) și vor fi direcționați la vale către sat/ start. De vor dori sa parcurgă traseul in continuare, o vor face fara numar, pe cont propriu (fara asistenta medicala de urgenta, punte de alimentare si voluntari in punctele cheie de pe traseu) orientandu-se cu forte proprii doar dupa marcajele ramase.

Sfarsitul programului cultural-sportiv va fi marcat de intrarea in scena a bocitoarelor, care se vor tangui de suparare ca s-a incheiat evenimentul si ne vor matura pe toti catre casele noastre.

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.