Tricoul tehnic MMF 2k18

Click pentru mai multe unghiuri

Click pentru marire

Noul tricou de ciclism 100% personalizat creat pentru eveniment si produs de Bellotto ar fi al patrulea din “colectia Macin XC” si credem noi cel mai reusit. Realizat dintr-un material prietenos la atingere dar fara a pierde din proprietatile de respirabilitate, acesta imbina placut comfortul cu grafica de exceptie marca Macin Mountain Fun.

Cu o croiala superioara fata de mai vechile piese din colectie, acesta se potriveste amatorilor dar nu numai, asezandu-se pe purtator dupa conturul corpului, fara insa sa fie mulat perfect, sau decupat in partea de jos din fata, asa cum sunt croielile mai “race/profi”. Fermoar full, bineinteles!

Desi il puteti achizitiona direct din formularul de inscriere, tricoul tehnic nu face parte din pachetul de inscriere, iar participarea la concurs nu este conditionata de achizitionarea acestuia. Cei care doresc sa poarte nu doar un tricou de ciclism oarecare ci o amintire de la participarea la Macin Mountain Fun 2018 sunt rugati sa consulte tabelul de marimi alaturat si sa selecteze in consecinta marimea, evident dupa o masuratoare atenta a propriului bust.

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.