UPDATE: traseu Elite si altele

Intotdeauna incercam sa imbunatatim evenimentul din Greci, iar anul acesta dupa discutii cu partenerii de la Administratia Parcului National Muntii Macinului am ajuns la un acord si reusit sa gasim o varianta pentru a solutiona una din problemele cu care ne-am confruntat constant in anii trecuti. Anume portiunea din traseul de Elite care trecea prin sat, dar care fiind in sens invers, din motive lesne de inteles) nu trebuia sa fie acelasi cu cel al amatorilor si eram nevoiti sa-l “crosetam” printre case, cu rataciri, furturi de marcaj, stergeri de sageti, s.a.m.d.

Pe langa ca am eliminat acea portiune, traseul de anul acesta a primit inca o frumusete de urcare serioasa, un single-trail tehnic, cu portiuni de piatra, push-bike si coborari serioase, demne de elite. Se adauga astfel 4km fata de traseul anterior, si 200m diferenta de nivel… calculati voi panta medie! Si nu, nu ati scapat de cariera de piatra 🙂

Alte informatii de ultima ora ar fi:
– pentru Galateni, Braileni sau alti concurenti ce pot ajunge in zona, pachetele de inscriere se pot ridica miercuri 7 si joi 8 Iunie intre 18.00 si 20.00, din Intersport Galati – in Shopping City (doar pe baza unui act de identitate);
– inscrieri se mai fac doar la fata locului, Sambata 10 Iunie incepand cu ora 8.00, doar primele 25 de pachete sunt complete (cu tricou) si vor fi date pe principiul “primul venit, primul servit” (nu se fac “rezervari”!

Cam atat pentru moment, revenim “on air” curand!

Echipa Bike Works

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.