Ne incalzim cu EliteGym

Am auzit ca te-ai hotarat sa alergi in cursa. Asta e foarte bine. Felicitari! Dar, e foarte important sa stii ca nu poti alerga fara sa te incalzesti, sau daca o vei face, ai mari sanse sa te accidentezi sau sa abandonezi cursa, iar tu nu cred ca vrei asta. Asa ca hai sa vedem ce poti face inainte de cursa, pentru cresterea rezistentei musculare/ cardiovasculare si diminuarea crampelor, ca in timpul ei sa dai tot ce e mai bun din tine.

Rolul incalzirii este de a dilata vasele de sange asigurand cresterea fluxului de sange si oxigen catre muschi. In acelasi timp creste si temperatura muschilor, pentru o mai buna flexibilitate. Incalzirea iti va creste pulsul, usor, pentru a nu supune inima la un stres brusc atunci cand incepi alergarea intensa. Ideal ar fi ca inainte de efort sa faci cateva exercitii aerobice usoare, care sa vizeze tot corpul, nu doar picioarele. Asa ca trebuie sa acorzi 5-10 minute incalzirii, inainte de a pleca pe traseu si din fericire pentru tine, echipa EliteGym va fi acolo sa te ajute sa o efectuezi ca la carte. 🙂

Te asteptam sa te incalzesti cu noi, inainte de cursa, iar rezistenta ta va creste uimitor!
Mircea Moraru Master Trainer EliteGym

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.