Des-conspiratii

Deoarece si pentru ca, ne place sa credem ca veniti la eveniment pentru ca va place sa va dati si nu pentru premii sau faima, incercam in fiecare an sa imbunatatim pe cat posibil partea de placere asumata, de “fun”.

De exemplu, este mai important pentru noi sa oferim o mancare buna cu iz autentic dobrogean, sa luam ca exemplu musacaua de anul acesta, decat geluri sau isotonic in pachetul de inscriere. Ni se pare mai de frumos sa ai un tricou de calitate despre provenienta caruia sa te intrebe cunoscutii (prietenii adevarati vin cu tine!) sau colegii de munca, decat sa primesti doar numarul, bride si poate un multumesc dupa cursa. Astia suntem noi, Bike Works, mai mult despre comunitate, mai mult despre statul impreuna la cort peste noapte la un pahar de… vorba, mai putin despre a fi “organizare extra-profi” si la ora 5 dupa masa sa nu mai vezi tipenie de om in zona startului.

De ce? Nu stim nici noi exact, probabil pentru ca asta ne uneste mai mult decat like-urile adunate pe facebook, poate pentru ca suntem non-profit si nu cautam sa il realizam, probabil si pentru ca evenimentul fiind in zona rurala, cumparand de acolo ajutam si comunitatea locala putin, poate pentru ca daca ridicam capul si vedem mai mult decat roata din fata a colegului din cursa vom reveni si altadata in zona asta frumoasa…

Mai e o zi… lasati lenea pentru dupa cursa si folositi-o sa va inscrieti!
Apasa! Apasaaa! 😀

P.s. o sa fie si probabil premiile cele mai mari de pana acum, si aerobic, si bere, si tombola, si foc de tabara, si vin, si poze, si… daca tineti musai facem rost si de noroi ! 😉

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.