SPRINT to the finish

S-au gandit unii biciclisti mai dezghetati, au studiat situatia si ei zic ca pentru un amator intr-un concurs de genul Macin XC, un hardtail gen Focus Raven, care are o echipare buna si cabluri prin cadru, incaltat cu cauciucuri Continental X-King pentru aderenta extra, e tot ce-ti trebuie pentru cursa.

Desi au zis “totul”, recomandarile lor merg mai departe, si ne spun ca bumbacul e nociv si ar trebui sa luam in cursa imbracaminte de ciclism specializata, incaltari clip-in gen Force MTB Carbon Devil si sculele BBB (pompa, petice, multi-tool, etc) necesare reparatiei rapide a problemelor comune ce pot aparea in cursa.

Bineinteles nu trebuie sa desconsideram necesitatea pregatirii bicicletei inainte de cursa, unde inainte sa se faca reglajele necesare ( de preferat intr-un service specializat), produsele Muc-Off de curatare si lubrifiere trebuie sa intre in actiune. Toate acestea fac diferenta intre o bicicleta care e “una cu riderul” si alta care se comporta ca un armasar salbatec si nu te ajuta deloc.

Dupa ce am pregatit bicicleta, e timpul sa pregatim fizic si riderul, astfel 15-20 de minute pe un trainer sau roller Force incalzesc musculatura si o pregatesc pentru efortul sustinut din cursa.

Lipseste maseuza/ maseurul (dupa caz) din oferta, insa asa e cand fac profesionistii de la Sprint Sports lista, concentrandu-se sa ofere tot ce au mai bun, iar la masaj nu se pricep…
Sau poate da?!

Oricum ar fi, pe langa recomandari vor oferi castigatorilor produse din aceeasi oferta de care pomeneam, astfel ca le multumim si ii asteptam sa se dea langa noi !

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.