Odă lu’ Maus(Bike)

Ne stim deja de vre-o 6 ani pe trecute, timp in care niciodata nu ne-a zis nici macar “ce cautati ma pe tarlaua mea?!” (Macinii), ba chiar sfaturile lui au fost decisive la creerea traseelor si a organizarii primei editii de Macin XC.

De-a lungul timpului in stilul lui caracteristic ne-a incurajat si persiflat , ne-a ironizat si imbarbatat in acelasi timp, dar niciodata nu a lasat intrebarile noastre sa se loveasca de urechi surde.

Dupa ce au deschis Mausbike – magazin specializat si service de biciclete – el si “cumnatu’ Cristi” ne-au sprijinit pe noi si comunitatea ciclista din zona cat au putut de bine, drept pentru care le multumim si le ridicam aceasta statuie de omagiu, pe net, ca sa se vada de departe!

Sinceri sa fim ne-am gandit si la ceva foto XXX ca am inteles ca se vad de si mai departe , indexeaza mai bine goagalu’, dar sunt pudici baietii daca nu sunt in cursa, iar in cursa… stiti cat e de dificil sa prinzi un soarece versat in off-side 😀

Acum, la a 5-a editie de Macin XC, sponsorul si totodata prietenii de la Mausbike vor fi din nou alaturi de noi, cu premii, stand de unde va puteti procura ce aveti nevoie (sau uitati acasa), punct tehnic de service si chiar voluntariat, (da, voluntariat, n-am facut noi toti laolalta cate trasee au facut Maus & company in zona Galatiului) totul pentru ca ei au inteles de la inceput ca trebuie sa fii aproape de comunitate… sa fii comunitatea!

Chapeau nos amis! si… multzam’ coane!

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.