Ne miscam, lucram…

Desi cu viteza testoasei dobrogene, ne miscam, desi pare ca e o liniste totala in jurul evenimentului, lucram… Dovada? Tocmai ce dam publicitatii, frumusete de grafica ce v-a fi imprimata pe tricoul evenimentului! Ta daaa!

Materialul e mai fain ca duracell – dureaza mai mult, si avem mai mare incredere in calitatea lui decat intr-un Durex! Nu se lasa (unii avem colectie de tricouri ras-purtate si inca purtabile care includ tricouri de la primele editii), culoarea o stiti din ultimii ani, masurile sunt STAS, serigrafia nu e transfer termic – e de X ori mai buna, mesajul graficii il pricepem cu totii…
Ce mai e de zis, in afara ca “m-as inscrie chiar si numai pentru tricou!”? 🙂

p.s. grafica este aproximativa – mai ales cea de pe spate – si va putea suferi modificari, insa in linii mari… aia’i!

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.