Macin Mountain Fun in 2017

Desi a durat ceva mai mult decat ne asteptam sa punem la punct noul site Bike Works “integrat” (speram ca va place, multumim THT!), am pus la punct concursul Juniorii Pedaleaza, iar de astazi se deschid inscrierile si la Macin Mountain Fun.
Anul acesta am cooptat in cadrul evenimentului o cursa serioasa de MTB pentru copii – Junior Hercinic MTB – care va avea loc a doua zi, dupa clasicele de acum curse Macin XC si Macin Cross. Organizarea Junior Hercinic se va face de catre Asociatia Beetle Bike din orasul Macin, astfel ca inscrierile pentru ea se vor face pe site-ul lor, iar regulamentul si detaliile le veti gasi tot acolo.
Pentru Macin XC si Macin Cross (cursele de adulti), inscrierile se fac aici, pe www.bikeworks.ro.

Datorita “vacantei” dintre 1 si 5 iunie, cand mai toata lumea pleaca care incotro la relaxare (inclusiv bancile nu muncesc), inscrierile online vor fi deschise pentru Macin XC si Macin Cross pana pe 31 mai, cu mentiunea ca pachetul “early bird” va fi disponibil doar pana pe 20 aprilie. Pentru cei care se trezesc mai tarziu, sunt nehotarati, sau doar vor sa ne rasplateasca munca voluntara platind ceva mai mult pentru inscriere, exista si anul acesta pachetul “rich bastard”, la 85 de lei, fara tricou de bumbac personalizat.

Partenerii si prietenii nostri clasici (inca de la prima editie!) Crama Dobrogeana, Terra Hercinica, Daily si Mausbike vor fi si anul acesta alaturi de noi, va vom tine la curent cu restul “ostilitatilor” organizatorice si modificarilor aparute in masura in care ele se concretizeaza.

Un lucru e sigur, anul acesta aveti motive in plus sa veniti si sa campati peste noapte, sa stam la focul de tabara la un pahar cu povesti de vitejie pe doua roti.
Ave!

       

Organizatori

 

Asociatia Bike Works

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 

shimano

scott

Passiflora

 

 

 

angelo

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 

Stiri recente

 
STOP inscrierilor! Va mulțumim! Spunem punct înscrierilor la Macin Mountain Fun – Greci (2021) pentru ca am atins numărul maxim de participanți! Va mulțumim tuturor pentru interesul maxim si ne vedem la start! Pana atunci, spor la antrenamente!
Am redeschis inscrierile! Vești bune la ceas de seara! Am redeschis inscrierile online pentru Macin Mountain Fun – Greci (2021). Click aici pentru a prinde un loc: https://www.bikeworks.ro/inscriere/.