Retro chic pe bicicleta

Ne întâlnim pe 5 august în ţinute retro!

Cea de-a treia ediţie a SkirtBike Galaţi va îmbina pasiunea pentru pedalat cu călătoria în timp şi, mai mult decât atât, cu scopul principal al evenimentului nostru: promovarea ciclismului și în rândul reprezentantelor sexului frumos.
Evenimentul SkirtBike – început la Bucureşti în urmă cu 9 ani – s-a extins treptat în toate colţurile ţării, la Bacău, Miercurea Ciuc, Cluj, Hunedoara, Suceava, Botoşani, Arad, Deva, Constanţa, Baia Mare, iar alte oraşe se pregătesc la rândul lor să demareze pe plan local acest proiect.
În Galaţi, SkirtBike-ul a fost organizat pentru prima dată în 2016 de către subsemnaţii – asociaţia BikeWorks. După cum era de aşteptat, evenimentul a adunat peste 100 de participante încă de la prima ediţie, iar în 2017 numărul participantelor s-a dublat, depăşind cele două sute de numere pregătite pentru start. Iar anul acesta BikeWorks pregăteşte cea de-a III-a ediţie la care ne aşteptăm la şi mai multe participante pe două roţi!
SkirtBike-ul cu numărul norocos trei va fi organizat pe 5 August, începând cu ora 17:00. Întâlnirea biciclistelor va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, urmând ca grupul de doamne şi domnişoare să parcurgă un traseu de aproximativ 7 km pe ruta Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică. Pe întregul traseul se va merge doar pe prima bandă a străzilor parcurse, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii BikeWorks.
Evenimentul SkirtBike Galati promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele şi fustele sunt articolele vestimentare preferate. În concordanță cu călătoria în timp, ne dorim să aducem anii ‘50 și ‘60 înapoi în contemporan, pe biciclete. Doamnele şi domnişoarele sunt deci invitate să îşi caute cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Retro Chic inspirată de tendința anilor 1950-1960, perioadă în care mersul pe bicicletă a cunoscut o popularitate remarcabilă și în rândul femeilor.
Participantele înscrise la SkirtBike vor primi cadouri din partea sponsorilor: Aqua Carpatica, Yves Rocher, EliteGym şi Senzate. De asemenea, la finalul plimbării vom pregăti şi binecunoscuta tombolă cu premii care va avea ca premiu principal o bicicletă Pegas dar şi multe alte cadouri oferite de Winmarkt, Apan Cars, Passiflora, Auchan şi alţi sponsori. Seara se va încheia tot în Grădina Publică pe ritmurile unui concert live susţinut de Florin Chiriac and the Hippie Band.
La fel ca şi anul trecut, evenimentul SkirtBike are şi o latură filantropică. La finish vom pregăti o urnă de donaţii pentru femeile abuzate şi copiii defavorizaţi din cadrul Fundaţiei Familia. Banii strânşi din donaţii vor fi redirecţionaţi integral către această fundaţie.
Pentru participarea la SkirtBike Galaţi este necesară completarea formularului disponibil online. Vârsta minimă legală de circulaţie pe drumurile publice este de 14 ani, aceasta fiind şi vârsta minimă de participare la SkirtBike Galaţi.
Ne vedem pe 5 august la start, dar şi la finish-ul cu multe surprize!

       

Sponsori principali BW

 

 

 
 

 
 

 

Facebook

 

Contactati Bike Works

 

Stiri recente

 
Lume, lume, Juniorii Pedaleaza vine cu vesti proaspat scoase din cuptor! 🙂 Stim ca vacanta este aproape pe sfarsite, insa nu e motiv de suparare, ati avut prilejul de a va antrena si de a va bucura de mersul pe bicicleta, iar noi v-am pregatit din nou un eveniment ce sigur o sa fie pe
Ne întâlnim pe 5 august în ţinute retro! Cea de-a treia ediţie a SkirtBike Galaţi va îmbina pasiunea pentru pedalat cu călătoria în timp şi, mai mult decât atât, cu scopul principal al evenimentului nostru: promovarea ciclismului și în rândul reprezentantelor sexului frumos. Evenimentul SkirtBike – început la Bucureşti în urmă cu 9 ani –
Evenimentul Macin Mountain Fun este unul pe care-l dorim eminamente pentru mase (de lemn, din sticla, de ciclisti si alergatori – nu conteaza mancare sa fie!), chiar daca se intampla in antiteza cu bestialul traseul de elite pe care-l avem. Din aceasta dorinta au rezultat mereu anumite alegeri in organizarea curselor, dar mai ales in
Sunteti invitati la cel mai fraged proiect al nostru, intitulat “Galatiul pedaleaza”, care anul acesta implineste o a doua editie! Alegeti un outfit lejer asezonat cu un zambet larg, ungeti lantul si haideti sa aratam ce multi biciclisti are Galatiul! Alaturi de promovarea acestui mijloc de transport eco, prietenos cu mediul si inamic al grasimii
Fie ca vorbim de curse noi, trasee diferite, muzica live sau eveniment pe doua zile, in fiecare an incercam sa venim cu ceva nou, interesant sau inedit in organizarea Macin Mountain Fun. Anul acesta am zis sa incercam pionieratul – o categorie de e-bike! Da, stim, puristilor nu le place, unii vor alte tipuri de

Facebook

 

Contactati echipa SkirtBike Galati