Organizatori

.                                   

Tricoul tehnic MMF 2k18

Click pentru mai multe unghiuri

Click pentru marire

Noul tricou de ciclism 100% personalizat creat pentru eveniment si produs de Bellotto ar fi al patrulea din “colectia Macin XC” si credem noi cel mai reusit. Realizat dintr-un material prietenos la atingere dar fara a pierde din proprietatile de respirabilitate, acesta imbina placut comfortul cu grafica de exceptie marca Macin Mountain Fun.

Cu o croiala superioara fata de mai vechile piese din colectie, acesta se potriveste amatorilor dar nu numai, asezandu-se pe purtator dupa conturul corpului, fara insa sa fie mulat perfect, sau decupat in partea de jos din fata, asa cum sunt croielile mai “race/profi”. Fermoar full, bineinteles!

Desi il puteti achizitiona direct din formularul de inscriere, tricoul tehnic nu face parte din pachetul de inscriere, iar participarea la concurs nu este conditionata de achizitionarea acestuia. Cei care doresc sa poarte nu doar un tricou de ciclism oarecare ci o amintire de la participarea la Macin Mountain Fun 2018 sunt rugati sa consulte tabelul de marimi alaturat si sa selecteze in consecinta marimea, evident dupa o masuratoare atenta a propriului bust.

       

Sponsori

 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

 

 

ursus-cooler

 

 

 

Passiflora

 

explore

 

 

 

angelo

 

 

 

Parteneri

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri media

 
 

 

 

Facebook

 

Contactati echipa MMF

 


Stiri recente

 
Vestile bune circula repede! Oficial, am deschis inscrierile la cea de-a cincea editie in formula de eveniment Macin Mountain Fun! Anuntam un weekend de distractie, asa cum v-am obisnuit de-a lungul timpului, în perioada 7-9 iunie 2019, in aceeasi locatie de incalzit sufletul a Muntilor Macin. Si pentru ca ne place sa ne incumetam la
  Baieti 5-6 ani Locul Numar Nume Timp 1 106 Tofan Tudor 13:10 2 213 Stefanescu Vlad 14:04 3 101 Vlad Ionut 15:03 4 102 Topalescu Matei 17:00 103 Priguza Robert DNF 104 Neagu David DNF 107 Dinu Alexandru Florin DNF   Fete 5-6 ani Locul Numar Nume Timp 1 151 Sorescu Burgard Stefania 16:53