Skirtbike Galati – detalii si inscriere

Inscrierea la Skirbike este gratuita, atat online, cat si la fata locului. Rugamintea noastra e sa va inscrieti online, sa stim pentru cate fete cochete ne pregatim. Puteti face asta in formularul de mai jos.

Am luat la cunostinta ca organizatorul nu este responsabil pentru eventualele accidente sau pierderi materiale ce pot aparea in timpul evenimentului.

Duminica, 10 Septembrie, ar fi bine sa pregatiti tinutele si bicicletele din timp si sa fiti la maxim 17.00 la Papadie, caci am pregatit pachete dichisite pentru toate participantele (multumim sponsorilor darnici!)

Urmeaza ca apoi sa parcurgem traseul Papadie -> str.Brailei -> hotel Dunarea -> str.Domneasca -> Gradina Publica, cam 4 km, nu atat de lung incat sa obosim dar suficient incat sa fim vizibile si sa facem o parada frumoasa prin oras.

La finish ne va astepta o bogata tombola si show-ul pregatit de prietenii nostri, Florin Chiriac and the Hippie Band si Phoenix Dance Studio.

Nu uitati, tematica este marinareasca! Abia asteptam data de 10 sa vedem outfit-urile voastre insotite de zambetul strengaresc.

       

Organizator

 

Sponsori

 

 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Parteneri

 


 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Facebook

 

Contactati echipa SkirtBike Galati