Organizatori

.          

Din iz-ul Dobrogei de Nord

Dupa cum vine vorba unui mare dobrogean in viata, “sa fie bine, sa nu fie rau, sa fie frumos!”, traditionalul nostru partener Vinuri de Macin va aroma zilele petrecute cu noi la poalele batranilor Macini cu buchete senzoriale specifice acestei zone aride, propice cresterii ciorchinilor dulci.
Am putea sa amintim nenumaratele medalii pe care vinurile lor le-au strans de-a lungul timpului, insa nu trebuie sa stai pe Varful Vinului (da, exista) sau sa fii mare degustator ca sa apreciezi vinurile lor, e deajuns sa le gusti odata, eventual cu mancarea potrivita.
Mostenirea, Renatus, Curtea Regală, Tres Rosae, Trei Braţe şi Pelegrin sunt brandurile sub umbrela carora gasiti vinurile obtinute din soiurile cultivate aici, fie ele romanesti (Feteasca Regala, Tamaioasa Romaneasca) sau internationale.


Sunteti invitati oricand sa le faceti o vizita la Crama Dobrogeana, recomandam cu drag si din experienta toate pachetele de degustare, fie ele cicloturistice (mai “din fuga pedalelor”), fie complete, cu turul cramei cu oenolog, vizita in vie si degustarea a 8 soiuri de vin si bucate alese. Contactati-i si sigur nu veti fi dezamagiti.

Si anul acesta Vinuri de Macin va oferi premii concurentilor si va adauga mesei de dupa cursa putina savoare, stergand miraculos amintirea prafului si a caldurii de pe traseu

       

Sponsori

 
 

 

 

 

 

 

Dr. Oetker Vitalis

 

 

 

 

ursus-cooler

 

 

Continental

 

Force

 

BBB

 

muc-off

 

Prodconfort

 
 

shimano

scott

Passiflora

 

explore

 

 

 

angelo

 

 

 

Parteneri

 

 

 

 

 

 

Parteneri media